Condicions generals de les reserves


 

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA

Us convidem a revisar les condicions generals de contractació que regulen les Reserves Online d’APARTAMENTOS PEY, S.A. a través d’aquest lloc web https://www.peyresort.com./

Mitjançant l’ús d’aquest lloc web esteu vinculats a aquestes condicions pel que us recomanem que les llegiu atentament. Si no esteu d’acord amb ells heu d’abandonar el lloc web.

1. DISPOSICIONS PRELIMINARS

Les presents condicions de contractació són aplicables per a totes Reserves En línia d’APARTAMENTS PEY, S.A. (d’ara endavant APARTAMENTS PEY), que hagin estat realitzades a través del lloc web https://www.peyresort.com/ (d’ara endavant “lloc web”).

En realitzar la reserva, vostè ens garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per a cursar contractes vinculants.

Ens reservem el dret de poder anul·lar reserves fraudulentes, falsa o especulatives així com aquells que hagin estat sol·licitats per algun client amb el qual pugui existir alguna diferencia/controvèrsia en reserves anteriors, o quan existeixin dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està violant alguna activitat delictiva.

Podem actualitzar els presents termes o condicions generals de contractació així com l’avís legal i política de privacitat en qualsevol moment. Vostè podrà consultar i imprimir la versió actualitzada de tots dos textos prement els vincles “Termes o condicions generals de contractació” i “Avís Legal-Política de Privacitat”.

Obligacions de l’usuari
Com a usuari està obligat a comunicar a APARTAMENTS PEY totes les dades necessàries per a l’accés i utilització dels serveis d’aquest lloc web. Aquests hauran de ser veraços i actuals i consent que podem fer ús d’ells per a posar-nos en contacte amb vostè si és necessari.

És indispensable que faciliti tota la informació que cataloguem com a obligatòria, ja que, de no fer-ho no cursar la seva petició. No serem responsables en cap cas de possibles fallades a conseqüència de l’error o omissió de dades.

L’usuari haurà de fer un ús adequat dels serveis inclosos en el lloc web, sempre de conformitat amb l’ordenament jurídic i no durà a terme cap activitat que dificulti o interfereixi el seu funcionament.

Mesures de seguretat
Establirem tots els mecanismes raonables al nostre abast per a garantir que les seves dades personals es conserven amb seguretat en tot moment. No obstant això, vostè accepta que cap transmissió de dades a través d’Internet pot garantir-se com a segura enfront d’accessos per receptors no autoritzats i no ens podrà fer responsables per qualsevol fallada de seguretat tret que es degui a la nostra negligència.

Així mateix vostè haurà d’adoptar les mesures de seguretat necessàries, tant personals com materials, per a mantenir la confidencialitat del seu nom d’usuari i contrasenya i notificar-nos immediatament la pèrdua, extraviament, sostracció, robatori o accés il·legítim del seu nom d’usuari i contrasenya, així com el seu coneixement per terceres persones.

2. CONDICIONS APLICABLES

Tots els serveis que s’ofereixen en aquest lloc web són oferts directament per:
APARTAMENTOS PEY, S.A.
C.I.F.: A25058959
Domicili: C/ ESGLÉSIA, S/N – 25597 – ESPOT (LLEIDA)
Dades registrals: REGISTRE MERCANTIL DE LLEIDA, AL FULL 147, TOMO 111, SECCIÓ 4ª, INSCRIPCIÓ 1
Telèfon: 973620254
Correu electrònic: info@peyresort.com

Procediment de reserva (revisar que el procediment de reserva sigui el correcte)
Podrà seleccionar data d’entrada/sortida i nombre d’hostes. Una vegada filtrades les opcions, prement sobre el mateix accedirà a tota la informació detallada que li ofereix el lloc web. Des d’aquí podrà procedir a la reserva.

Se li demanarà que introdueixi totes les seves dades (nom i cognoms, correu electrònic, adreça, etc.).
Per a completar la reserva sol·licitem les dades de la seva targeta, que només es recullen a l’efecte de garantir la reserva. El pagament de la mateixa es farà efectiu a l’Hotel i només en el cas de cancel·lacions o incompareixences es procedirà a l’anul·lació de la reserva i se li efectuarà el càrrec fixat en les condicions de la tarifa. Targetes acceptades en aquest hotel: Mastercard, Visa i Xarxa 6000.

Abans de finalitzar la reserva podrà veure el resum de la reserva.

Disponibilitat
Totes les reserves estan subjectes a disponibilitat. Davant qualsevol dubte, es recomana posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client.

Contracte amb APARTAMENTOS PEY i acceptació de reserves.
En finalitzar la reserva l’usuari rebrà un email de confirmació en el qual s’inclourà la confirmació de la seva ordre de reserva. L’email de confirmació de la reserva, serveixen com a comprovant de la seva reserva.

Moneda, impost i preu (revisar que encaixi amb la realitat de la pàgina web)
Els preus que s’indiquen són Preus Venda al Público I.V. A. inclòs.

El preu inclou: Preu per nit en funció de la mena d’habitació i règim seleccionats, a excepció que s’indiqui específicament la inclusió d’altres serveis.

El preu no inclou: Qualsevol servei no especificat a més d’extres com ara trasllats, propines, trucades telefòniques, serveis de bugaderia, minibar, pàrquing, etc.

Hora d’entrada (check-in) i de sortida (check-out) per norma general i tret que expressament es pacti una altra cosa amb l’establiment, les habitacions podran ser utilitzades a partir de les 13 hores del dia d’arribada i hauran de quedar lliures a les 12 hores del dia de sortida.
– Hora de entrada: De 13:00h a 23:00h.
– Hora de salida: De 09:00h a 12:00h.

Taxa Turística de Catalunya tindrà un cost addicional de X€+IVA per persona/nit (màxim 7 nits a pagar), per a majors de 16 anys. El cobrament d’aquesta taxa serà directament en hotel (check-in).

Mascotes
S’accepten mascotes.
S’admeten mascotes a l’hotel amb un suplement de 8€/dia/mascota. A tenir en compte que la mascota no es pot quedar sola a l’habitació/apartament i en les zones comunes ha d’anar lligada.

Nens i Llits Supletoris
Es poden allotjar nens de qualsevol edat.
Gratis per a bebès de 0-1 any sota petició.

El nombre màxim de bressols i llits supletoris depèn de l’habitació que triïs. Consulta la capacitat màxima de l’habitació que has seleccionat. Tots els bressols i llits supletoris estan subjectes a disponibilitat.

Pagament de l’estada (revisar que encaixi amb la realitat de la pàgina web)

El pagament de l’estada es realitzarà a l’arribada (Check-in). No s’accepten xecs. L’hotel es reserva el dret de preautorizar la targeta de crèdit abans de la seva arribada.

Targetes acceptades a APARTAMENTOS PEY: Mastercard, Visa i Xarxa 6000.

L’hotel pot cancel·lar la seva reserva si la seva targeta és denegada en la preautorització, si el client no dóna resposta a l’email de petició de targeta de crèdit nova en les següents 24 hores.

Cancel·lació i modificació de la reserva (revisar que encaixi amb la realitat de la pàgina web).

Pot cancel·lar la seva reserva fins a 24h abans de les 12h de la data d’arribada sense despeses. (EXCEPTE per als dies….)

A partir d’aquesta data si cancel·la o modifica fins a 2 dies (48h hores) abans de les 12h de la data d’arribada: l’hotel no efectuarà càrrecs.
Si cancel·la o modifica fora de termini o si no es presenta: l’hotel carregarà l’import de la primera nit.

Passaports i visats
Tots els viatgers, sense excepció (nens inclosos), hauran de portar en regla la seva documentació personal i familiar corresponent, sigui el passaport o DNI, segons la legislació vigent. Serà per compte dels mateixos quan els viatges així ho requereixin l’obtenció de visats, passaports, certificats de vacunació, etc. Els menors de 18 anys han de portar un permís escrit signat pels seus pares o tutors, en previsió que el mateix pugui ser sol·licitat per qualsevol autoritat.
Cas de ser rebutjada per alguna Autoritat la concessió de visats, per causes particulars de l’usuari, o ser denegada la seva entrada al país per mancar dels requisits que s’exigeixen, o per defecte en la documentació exigida, o per no ser portador d’aquesta, APARTAMENTOS PEY declina tota responsabilitat per fets d’aquesta índole, sent per compte del consumidor qualsevol despesa que s’originin.
Els menors de 18 anys hauran d’allotjar-se a l’Hotel acompanyats dels seus pares, tutors o adults degudament autoritzats per aquells. El personal de l’Hotel podrà requerir la documentació pertinent que identifiqui als adults com els seus pares/tutors o persones autoritzades.

3. NULITAT PARCIAL

Si qualsevol part d’aquestes condicions de serveis fos contrària a Dret i, per tant, invàlida, això no afectarà les altres disposicions conformes a Dret. Les parts es comprometen a renegociar aquells punts de les condicions de servei que resulten nuls i a incorporar-los a la resta de les condicions de servei.

4. MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE RESERVA

APARTAMENTS PEY es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presentin a través del mateix com la forma en la qual aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.
Aquests canvis hauran de ser acceptats per l’usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través de la web.
Els clients que no estiguin conformes amb les modificacions de les condicions generals, hauran de notificar-ho i, a partir de la data en la qual la nova versió entrés en vigor, hauran de deixar d’utilitzar els serveis web.
En el cas que alguns dels termes de les condicions generals de venda siguin declarats integrals o no oposables per una decisió judicial, altres disposicions mantindran la seva vigència.

5. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Aquest lloc està situat i és operadors d’Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents de Lleida (Espanya), sense que siguin aplicable els principis sobre conflictes de lleis.
En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d’Espanya, també se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Lleida (Espanya), amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-les.
Si l’usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d’Espanya, haurà de tenir present que el fa per pròpia iniciativa, i que és responsable del compliment de les lleis pertinents.
El contracte actual entrarà en vigor i assortirà plens efectes des del moment en què es produeixi l’acceptació del client o usuari.
El contracte actual, i, per tant, la condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d’existir), a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se pels mitjans electrònics o informàtics habituals.

6. QUEIXES I RECLAMACIONS

L’Usuari pot fer arribar a APARTAMENTOS PEY les seves queixes, reclamacions o tot un altre comentari que desitgi realitzar a través de les dades de contacte que es faciliten al principi d’aquestes Condicions (Informació General). A més, APARTAMENTOS PEY disposa de fulles oficials de reclamació a la disposició dels consumidors i usuaris, i que aquests poden sol·licitar a APARTAMENTOS PEY en qualsevol moment, utilitzant les dades de contacte que es faciliten al principi d’aquestes Condicions (Informació General). Així mateix, si de la celebració d’aquest contracte de compra entre APARTAMENTOS PEY i l’Usuari emanés una controvèrsia, l’Usuari com a consumidor pot sol·licitar una solució extrajudicial de controvèrsies, d’acord amb el Reglament UE Núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum. Pot accedir a aquest mètode a través del lloc web: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.