Serveis

Cangur Gos

Cangur gos:

Pey Resort ofereix la possibilitat de contractar un servei de cangur per a gossos perquè vostè pugui realitzar les seves activitats amb total tranquil·litat. El cost és 8€/hora i es recomana reservar-lo amb antelació. Consulti la política de mascotes aquí

Sauna:

Relaxis a la sauna seca de Pey Resort i alliberis de l’estrès diari. És oberta de 09h a 22h,  amb reserva prèvia. El seu cost és de 30€ per 45 min.

Gimnàs:

A Pey Resort disposem d’un gimnàs que li permetrà practicar esport sense moure’s de l’hotel. Cal reserva prèvia i és totalment gratuït pels nostres clients.

Massatges:

Gaudeix d’un relaxant massatge sense moure’t de la teva habitació. Relaxant o descontracturant. Per a més informació, contacta’ns.

 

 

Cafeteria:

El nostre servei de cafeteria, que disposa tant d’espai interior amb sofàs i TV com de terrassa al jardí, és obert de 8:30h a 23:30h

Guarda esquis:

Pey Resort ofereix la possibilitat de guardar els seus esquís i taules d’snowboard en una habitació tancada i vídeo-vigilada. És un servei totalment gratuït que només requereix de l’entrega d’un dipòsit per al cadenat. Així mateix, en aquest espai també es poden desar les bicicletes.