Forfait Port Ainé

Forfait Espot

Lloguer de material i forfaits

Desde Pey Resort et volem facilitar el procés de lloguer de material i compra de forfaits per Portainé i Espot Esquí. Fes un cop d’ull a les nostres tarifes i posa’t en contacte amb nosaltres per fer la reserva d’aquest servei de forma àgil i senzilla.

Excursions amb Raquetes

La sensació de trepitjar neu lluny de les massificacions és d’aquelles experiències que cal viure, descobrint el rastre de la llebre o simplement gaudint del paisatge lluent i silenciós.

Les activitats que us proposem són desenvolupades per Obaga Activitats, guies interpretadors del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Altres

A la zona trobarà diverses alternatives a les activitats de riu i des de Pey Resort li podem facilitar el procés de contractació. No dubti a contactar amb nosaltres per reservar-les!

Ràfting

El ràfting és un esport aquàtic que es realitza en un riu d’aigües braves. Baixem per la Noguera Pallaresa amb una barca pneumàtica amb el guia i com a màxim 8 persones més. El guia s’encarrega de dirigir la barca, però tots hem de remar i seguir les seves indicacions per passar pels llocs més divertits i segurs.

Barrancs

El barranquisme consisteix a baixar per un riu a peu superant diferents obstacles que la mateixa aigua ha anat creant, tallant la roca i esculpint uns escenaris impressionants. Hi ha diferents passos que s’han de superar de diverses maneres: saltant, rapelant amb cordes, tobogans, etc.

Hidrospeed

L’hidrotrineu o hidrospeed és un esport aquàtic que consisteix en el descens amb una petita embarcació individual per un tram de riu d’aigües braves.

Per propulsar-se s’utilitzen unes aletes als peus i es fan maniobres corporals per dirigir l’embarcació. El guia, des d’un caiac, s’encarrega de portar els clients pels llocs més segurs i emocionants.