Ràfting

T'interessa? Contacta'ns
 

El ràfting és un esport aquàtic que es realitza en un riu d’aigües braves. Baixem per la Noguera Pallaresa amb una barca pneumàtica amb el guia i com a màxim 8 persones més. El guia s’encarrega de dirigir la barca, però tots hem de remar i seguir les seves indicacions per passar pels llocs més divertits i segurs.

Tarifes

Tram 1 – matí (17km)

És el tram més divertit per la gran quantitat de ràpids que hi ha durant el recorregut. Sortirem del poble de Llavorsí i arribarem fins a Sort. L’activitat completa durarà unes 3 hores i mitja.

 
Tarifes individuals

TRAM 1 : LLAVORSÍ – SORT [17 km]

Ràfting 17 km 45 €

TRAM 2 – tarda (17 km)

Sortirem del poble de Baro i arribarem fins a la Font de la Figuereta després de passar pel canó de Collegats. És un recorregut tranquil però molt bonic, ja que els Collegats és un dels grans atractius del Pirineu! Durant la baixada el guia farà parades per refrescar-nos i inclús per als més atrevits saltar de les roques del costat!

 
Tarifes individuals

TRAM 2 : BARO – FIGUERETA [17km]

Ràfting 17 km 40 €

Recorregut tot el dia (42km)

És una activitat que ens ocuparà tot el dia, sortirem al matí des del poble de Llavorsí i arribarem a Sort, on pararem a dinar per agafar forces per continuar remant a la tarda. Seguirem el nostre recorregut des de Sort fins a la Font de la Figuereta, passant pel canó dels Collegats.

 
Tarifes individuals

RECORREGUT DE TOT EL DIA [42km]

Ràfting 42 km 70 €
Ràfting 42 km + dinar 90 €

Recorregut per nens (8km)

 
Ràfting 8 km 25 €

Descomptes per a grups

 

NENS FINS A 15 ANYS (ESCOLES)

Fins a 20 pax. 20 %
Més de 20 pax. 25 %
Més d’una activitat +5 %

 

ADULTS

Fins a 20 pax. 10 %
Més de 20 pax. 15 %
Més d’una activitat +5 %

 

FAMILIES

Nens fins a 15 anys 5 %